Startpagina ⮞ Over ons 

Over ons 

Auteurs

De auteursgroep van deze website: Dr. Frie Allemeersch, Dr. Klaartje Brepoels, Dr. Saadat Khan Bhatti en Dr. Goedele Mertens. Zij werden gedurende het hele proces van het ontwikkelen van de site  gecoacht en gesuperviseerd door hun promotor Prof. dr. Jan De Lepeleire, huisarts en professor huisartsgeneeskunde aan KU Leuven, Prof. Jan Steyaert, professor Master sociaal werk aan Universiteit Antwerpen en wetenschappelijk medewerker van Expertisecentrum Dementie en Dhr. Jurn Verschraegen, directeur van het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen.

Totstandkoming

Deze website werd in de periode van september 2018 tot juni 2020 (update oktober 2023) ontworpen. Deze website werd mogelijk gemaakt dankzij het academisch centrum voor huisartsengeneeskunde van de KU Leuven en het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen. De website baseert zich gedeeltelijk op de richtlijn 'Diagnostiek van dementie in de huisartsenpraktijk'. Deze richtlijn werd ontworpen door de volgende auteursgroep: Dr. Marlies De Brandt (+), Dr. Sicco Bakker, Dr. Michael Barelli, Dr. Steven Flerackers, Dr. Thomas Stulens, Dr. Jan De Lepeleire, Dhr. Jurn Verschraegen. De methode voor het ontwikkelen van deze richtlijn kan u terugvinden in de richtlijn zelf (klik hier). 

Niet alle informatie op deze website komt echter uit de bovenvermelde richtlijn. Sommige onderdelen van de website bevatten informatie verzameld van andere websites, richtlijnen of artikels. De referenties kan u steeds onderaan elke pagina terugvinden, alsook op de overzichtspagina 'referenties' .

Belangenverklaring

Zowel de auteurs van de richtlijn als de auteurs van de website hebben steeds in alle onafhankelijkheid hun werk kunnen uitvoeren. Er werden geen subsidies aanvaard of activiteiten uiteengezet met bedrijven die de resultaten en gegevens van de praktijkrichtlijn of de website zouden kunnen beïnvloeden.

Contact

Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen over deze website? Neem dan via volgend e-mailadres contact met ons op: info@dementie.be.


← Startpagina